Over ons

Loungebar in Kapellen waar kennis en passie voor top dranken en spirits centraal staan en waar een reis door de collectie een belevenis op zich is.

Wie zijn we?

Als Bio-Ingenieurs in de Scheikunde, met specialisatie voedingstechnologie, waren wij al tijdens onze studie gepassioneerd door de manier waarop smaken en dranken tot stand komen.  Door veel te proeven, gesprekken met lokale producenten te voeren en tastings bij te wonen, hebben we deze kennis doorheen de jaren verdiept.  Telkens opnieuw werden we getroffen door de liefde en passie waarmee mensen over hun ambacht spraken.

Deze kennis en passie, de smaken en smaakverschillen, evenals de verhalen achter de dranken, willen we graag met jullie delen in onze Loungebar Indulgence.

To indulge betekent immers

  • allow oneself to enjoy the pleasure of.
    "we indulged in a cream tea"
  • allow (someone) to enjoy something desired.
    "a luxury service used to indulge the chief executive"

Ruim dranken-assortiment

Een betoverende kaart, van fris over speciaal bier tot champagnes en een verzameling van enkele honderden spirits

Unieke en informatieve ervaring

Gewoon iets komen drinken tijdens de openingsuren, of nieuwe smaken of technieken ontdekken tijdens een tasting of workshop, van een themafeestje genieten of zelf je privé party organiseren. Het kan allemaal !

Gepassioneerd en persoonlijk

Het verhaal achter de drank, waar hij vandaan komt, hoe hij gemaakt wordt, hoe hij op onze kaart is geraakt…we vertellen het met veel passie en plezier

Onze missie

Op een ongedwongen manier met kennis en passie, mensen meenemen op een reis om de smaken en smaakverschillen van dranken van over de hele wereld te ontdekken.

Kom langs

Indulge yourself

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze events of acties? Bezorg ons je e-mailadres.

Indulgence

Lounge- & degustatiebar

Hoogboomsteenweg 2
2950 Kapellen

Contactgegevens